Az egészségesebb életedért

Ahhoz, hogy minőségi életet éljünk a mentális és lelki fittségen kívül szükségünk lesz egy fizikai, testi fittségre is. A Vital coaching egy egyedi, saját fejlesztésű módszer, amely ötvözi mindazokat a tapasztalatokat, amit az elmúlt hat év kutatómunkám során szereztem.

Általa egy jóval magasabb energiaszintet érhetünk el az életben. Erre van szükséged, ha szeretnéd érteni és alkalmazni azokat az alapelveket, amivel újra visszaveheted az irányítást a tested felett. Itt egy öt alkalmas folyamatról beszélünk, ahol lépésről lépésre átvesszük a legfontosabb tudnivalókat az emberi szervezet működéséről, amit azonnal át is ültetünk a gyakorlatba. A program végére olyan tapasztalatra teszel szert, amivel képes leszel a saját tanácsadóddá válni.

Míg a Vital coachingban folyamatról beszélhetünk, addig a Tanácsadás során egy – egy adott helyzetre, elakadásra vagy kérdésre keressük a választ.

Ilyen lehet, amikor kiderül, hogy a glutént, tejet, szóját vagy a tojást is száműznöd kell örökre az életedből és nem tudod, hogyan indulj el. Vagy amikor már számos diétát kipróbáltál, de valamiért mégsem sikerült a kívánt célt elérned. Olyan eset is előállhat, amikor teljesen elégedett vagy a külsőddel mégsem érzed magad energikusnak. Nehezen alszol el, vagy kávé nélkül létezni sem tudsz. Hormonális egyensúlyunk visszaállítása és megtartása kulcsfontosságú, a tanácsadások során ezekre a területekkel is foglalkozunk. Egy nő életében az egyik legcsodálatosabb pillanat amikor életet adhat születendő gyermekének. Kiemelten fontos ilyenkor, hogy megfelelően támogassuk életmódunkkal a pici megérkezését. Az ehhez szükséges szakmai hátteret tudom biztosítani tanácsadásaim során.

Jelentkezz be nálam és segítek megválaszolni a felmerülő kérdéseket, megmutatom a helyes irányt és segítek eloszlatni a kétségeket.

Szeretnéd megismerni a reform konyha mesterfogásait, hogy saját magad készíthess egészséges és tápláló ételeket? Legyen szó egy szuper mentes energetizáló reggeliről vagy egy laktató kiegyensúlyozott Vegán vacsoráról?

Volt már úgy veled, hogy nagyon szuper tippeket és ötleteket kaptál a tökéletes reggelihez vagy vacsorához, de mégsem úgy sikerült elkészítened? Állandó rohanásban vagy, ezért a gyorsan és könnyen elkészíthető egészséges ételek érdekelnek leginkább? Most találkozol először olyan alapanyagokkal, mint a hajdina, quinoa, köles, teff vagy amaránt?

Jelentkezz be nálam, ha nem szeretnél otthon órákat tölteni a konyhában a kísérletezéssel. Együtt elkészítjük azt az ételt, amire most a legjobban vágysz. Az alapanyagokat és ez eszközöket bízd csak rám, neked csak az étvágyadról kell gondoskodnod.