Életmód és Táplálkozási Tanácsadás

Vedd újra kezedbe az irányítást a tested felett!

Felgyorsult világunkban sokszor úgy érezzük nem jut elég időnk a fontos dolgokra. A problémáinkra legtöbbször valami gyors és hatékony választ akarunk. Nem számolunk a következményekkel, nem nézünk igazán mögé a dolgoknak, nem keressük meg a probléma valódi okát, nem képezzük magunkat. Miért is tennénk, ha már rendelkezésre állnak a tökéletesnek tűnő kész megoldások.

Különösen megfigyelhető ez a szép új világban ahogyan gondolkodunk a saját és környezetünk egészségéről. Kezelések, tabletták, génmódosítás, vegyi anyagok és minden rendben van. De tényleg minden rendben van?

Egyetlen út létezik

A tanácsadás során ezekre és még sok más kérdésre próbálok neked választ adni. Azt azonban már most az elején szeretném neked világossá tenni, hogy csak egyetlen út létezik a teljes életmódváltás útja. A természeti törvényeket nem lehet becsapni, megkerülni vagy egész egyszerűen figyelmen kívül hagyni. A természeti törvényeket meg kell értenünk és a magunk javára fordítanunk. Ebben tudok segíteni neked a Vital coaching programmal, melyről itt részletesebb olvashatsz: https://www.lifesome.hu/vital-coaching/

Nincs rossz kérdés

Ha ennek ellenére mégsem tudtalak meggyőzni, hogy egy komplett folyamatban dolgozzunk együtt akkor lehetőséget adok, hogy tanácsadás formájában beszéljük át a legkritikusabb területeket. Itt tulajdonképpen nincs tabu téma! Minden olyan kérdésben kikérheted a véleményemet, tanácsomat, az egészséges életmóddal és táplálkozással kapcsolatban, ami a leginkább foglalkoztat.

Legyen szó allergiás reakciókról, emésztő rendszeri panaszokról, fogyásról, hízásról, általános közérzet javításról, alvászavarról, izom és ízületi fájdalmakról, menstruációs zavarokról, fogantatásról, hormonális problémákról. Sokan talán nem is gondolnák mennyi mindenre lehet megoldás ha életmódunkat és a táplálkozásunkat rendbe hozzuk.

Életmód és táplálkozási tanácsadás menete

A tanácsadás történhet személyesen vagy online. Egy rövid egyeztetés után egy részletes kérdőívet kapsz tőlem emailben, amit kitöltve várok vissza. Így kapok egy előzetes felmérést az egészségi állapotodról, panaszaidról, korábbi betegségeidről.

Ennek segítségével az első találkozás alkalmával már a valódi problémára tudunk fókuszálni. Ha szükséges további kérdéssekkel próbálunk mélyebbre ásni és megkeresni a gyökérokokat.

Azt is tudni kell, hogy a legtöbb esetekben egyetlen alkalom ritkán hozza meg az áttörést, hiszen minden ember egyedi és megismételhetetlen. Sok esetben laborvizsgálatokra is szükség lehet ahhoz, hogy jobban megértsük a kialakult helyzetet és a megfelelő lépéseket tudjam javasolni.

Minden ember másképpen reagál a változtatásokra, a tünetek is rendkívül sokfélék lehetnek. Meg kell ismernünk magunkat, felismerni a testünk jelzéseit és azt is mire van valójában szüksége a szervezetünknek. A célhoz vezető úton én végig ott leszek veled és megkeresem a lehető legrövidebb ösvényeket, hogy gyors eredményeket és sikereket érjünk el. A lépéseket azonban neked kell megtenned. Ehhez pedig legtöbbször nem pénzre van szükség, hanem sok-sok időre, türelemre, odafigyelésre és feltétel nélküli bizalomra.

Táplálkozási tanácsadás

Ha tetszett a cikk kérlek látogass el a facebook oldalamra és nyomj egy lájkot.

https://www.facebook.com/belifesome/

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük