A sikeres pályafutásodért

Az élsporton túl a mindennapos edzések során, de még a rehabilitációban résztvevőknek is szükségük van olyan szakemberre, aki fejleszteni tudja a mentális állóképességüket. Segíteni tudja őket az elakadásaiban, a nehézségek, félelmek feldolgozásában. Aki támogatja őket a gondolkodásban, döntéshozásban, a változásban, és aki cselekvésre sarkallja őket.

Terep és ultra futóként, amatőr versenyzőként látom és érzem milyen gondolatokkal küzdenek a sportolók. Mint ahogy az élet minden területén úgy itt is elmondható, hogy az önismereti út segít megválaszolni a feszítő, nyugtalanító kérdéseket.

Amatőr vagy profi sportolóként szeretnéd magadból kihozni a maximumot vagy csak egyszerűen szereted feszegetni a határaidat?

Szeretnéd növelni a teljesítményedet vagy lerövidíteni a regenerációt?

A sporttáplálkozás tudományos részleteibe való elmélyüléssel, a futótechnikánk, légzés technikánk vagy mentális állóképességünk fejlesztésével olyan újabb energiákat tudunk magunkban mozgósítani, amire nem is gondoltunk volna.

Én abban leszek útitársad, hogy kinyissam előtted ezeket az ajtókat és együtt belépjünk rajta.

Életed első futóversenye és bizonytalan vagy a felkészülést illetően?

Túl vagy már kisebb versenyeken és úgy érzed itt az ideje belevágni egy félmaratonba?

Szeretnéd kipróbálni magad terepen, esetleg az ultra távok érdekelnek?

Bármilyen verseny vagy kihívás is legyen a titkos vágyad nekem bátran elmondhatod, én pedig segítek összeállítani neked a sikeres teljesítéshez szükséges edzéstervet.