Nemzeti Hajsza

Ki kell próbálnod

Egyszerűen szeretem. Szeretem mert hazai, mert megnevettet, mert jó a hangulat, mert ötletes és évről évre képes újítani. Kicsiknek és nagyoknak, gyorsaknak és gyorsabbaknak, erőseknek és még erősebbeknek egyaránt jó szórakozás és jó kihívás. Versenyezhetünk teljes erőből, vagy részt vehetünk az élmény kedvéért.

Ha még nem találtad volna ki. EZ… A… Hajsza.

Idán tavasszal Csesznek, szeptemberben pedig a Normafa adott otthont Magyarország legötletesebb akadályfutó versenyének. A korábbi eseményekhez hasonlóan 7 és 14 km-es távok között választhattunk. Én a rövidebb távot néztem ki magamnak, ahogy eddig minden esetben.

A Cseszneki futamon annyira élveztem a pálya vonalvezetését, hogy az első frissítő pontnál tévesen a 14 km kör irányában folytattam a versenyt. Majd egy jó másfél km múlva Főző Danit beérve tudatosult bennem, hogy túltoltam. Így lett a versenyfutamból élményfutam számomra.

Semmi gond. Űztem el a bánatomat gyorsan. Lesz még esélyem idén javítani a Nemzeti Hajszán.

Meg is ragadtam jó erősen a lehetőséget és beleadtam mindent. Kemény menet volt, teljes erővel nyomtam a gázpedált és sikerült felállnom a dobogó második fokára.

Nemzeti hajsza dobogó
Nemzeti hajsza dobogó

Hogy mivel készültem rá? Tulajdonképpen mindennel. Túráztam, ferrátáztam, futottam erdőn-mezőn át. Hegyre fel, majd le. Erősítettem ABS edzéseken a Yakuzában és megküzdöttem a Spartan Ultra szörnyetegével is Szlovákiában.

Nemzeti hajsza rönkcipelés

Nem zavart, hogy nem sikerült az aranyérem. Jól éreztem magam. Jó volt látni az ismerős arcokat. Jó volt segíteni és kísérni a gyerekfutamok lelkes kis versenyzőit.

Az akadályok részletes ismertetésébe nem mennék bele, mert akkor lelőném a poént. Annyit elárulhatok, hogy mindenki számára teljesíthető. Garantáltan élvezni fogod. Az is biztos, hogy ilyen akadályokkal még nem találkoztál hasonló versenyen. Szóval amikor kukoricát kell morzsolnod szabad kézzel vagy talicskát kell tologatnod akkor jössz rá … hogy jövőre is itt a helyed.

Nemzeti hajsza útvonala
Nemzeti hajsza útvonala

Ha tetszett a cikk kérlek látogass el a facebook oldalamra és nyomj egy lájkot. Így nem maradsz le a legújabb kalandokról. https://www.facebook.com/belifesome/

Út egy minőségi élethez

Olvastad már?

Megjelent a legújabb kiskönyvem!

Hasznos gondolatokkal és útmutatással egy minőségi élethez.

Kattints a képre és vidd el ingyen most!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük