A boldogabb jövődért

A life coachingot úgy is megfogalmazhatnánk, mint egy őszinte, mély, tudatalatti beszélgetés önmagunkkal, ahol a coach megteremti a feltételeket ehhez a beszélgetéshez és kapcsolatot teremt a jelen és a jövő között.

Ha tanácsra vágysz akkor rossz helyen vagy, ugyanis a coaching során ezt nem fogod megkapni tőlem. Én abban foglak támogatni, hogy felismerd magadban azokat a képességeket, amivel képes leszel megoldani az elakadásodat az életben.

Közösen felmérjük a lehetőségeidet, majd megtervezzük milyen lépésekre lesz szükséged az célodhoz vezető úton.

Minden jó élmény egyedi és időtálló, melyek feltöltenek, kikapcsolnak, megnyugtatnak vagy megnevettetnek. Az élmények segítenek a kapcsolódás és a kötődés kialakításában másokkal. Ezek az élmények hozzák létre az örökké emlékezetes pillanatokat és történeteket, amiket sok-sok év múlva is szívesen idézünk fel, amiből erőt meríthetünk bármilyen helyzetben.

Ajándékozd meg hát magad egy közös élménnyel és töltődj fel a természetben, egyénileg, baráti társaságban vagy a kollegákkal.

Gyalogos és kerékpáros túravezetést vállalok Magyarországon és Ausztriában. Az izgalmasabb kalandokra vágyókat pedig a via ferrata gyönyörű világába tudom elkalauzolni. Ha ilyen igény merül fel benned keress bátran, ha még bizonytalan vagy olvashatsz részletes beszámolókat az eddigi útjaimról.