Miben segíthet a life coaching?

Párkapcsolat

Életünkben az emberi kapcsolataink játsszák a legfontosabb szerepet. A munka – magánélet egyensúlya könnyen eltolódhat az egyik irányba.

Én abban leszek a segítségedre, hogy megtaláld mindazt, ami igazán fontos számodra és hogyan éld meg boldogabban a kapcsolataidat.

Karrier

Úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden? Szeretnéd megtalálni a hozzád illő hivatást? Feljebb akarsz jutni a ranglétrán? Gondolkozol a váltásban, de tele vagy félelmekkel, kérdésekkel? Szeretnéd megvalósítani önmagad? Ha szeretnéd tovább lendíteni a karriered, akkor találkozzunk és nézzük meg milyen lehetőségeid vannak!

Család

Alapvető emberi szükségletünk, hogy érezzük tartozunk valahová. Hogy vannak, akiknek fontosak vagyunk, akikhez fordulhatunk, ha baj van.
Tedd jobbá a kapcsolatod a szüleiddel, testvéreddel, kezeld jól az otthoni konfliktusokat. Ezek a kapcsolatok nem alakulnak ki maguktól, ezekért tennünk kell, szánnunk kell rá időt és energiát.

Életmód

Alakíts ki új szokásokat, keressük meg együtt mi az, ami feltölt téged energiával. Küzdd le a hátráltató tulajdonságokat, játsszuk ki azokat a tényezőket, amelyek visszahúznak.

Nézzünk rá hogyan léphetsz rá az egészséges életmód útjára.

Önbizalom

Gyakran érzed magad “kevésnek”, és folyamatos önbizalomhiánytól szenvedve próbálod túlélni a mindennapokat? Az önbizalomhiány negatív hatással van a döntéseidre, a kapcsolataidra, az egész életminőségedre. A coaching segít felfedezni az erősségeidet, az értékeidet, melyre támaszkodva önmagadban megerősödsz.

Jövőkép

Az életünkben előfordulhatnak olyan szakmai vagy magánéleti változások, amely során úgy érezzük elveszítettük a stabilitást. Nem látjuk a fényt az alagút végén, nem tudjuk merre tovább. Stabil jövőkép hiányában bizonytalansággal, félelemmel, rosszabb esetben szorongással tölt el jövő.

Stressz

Felgyorsult világunk sajnos új játékszabályok szerint működik. Az információs társadalom természetes velejárója a stressz, és a konfliktus. Egyik sem kerülhető el, de a coaching segítségével megtalálhatjuk a módját hogyan kezeljük és semlegesítsük hatékonyan ezeket az ártó hatásokat. 

Időgazdálkodás

Az idő a legdrágább kincsünk, érdemes megbecsülni, jobban menedzselni. Ha úgy érzed nincs elegendő időd a családra és önmagadra, ha kiesik a kezedből az irányítás ne halogasd tovább. A coaching segítségedre lehet a rendelkezésedre álló idő hatékony beosztásában.

Mi történik a találkozások során?

A life coaching során szembenézel magaddal, a félelmeiddel, elindulsz az önismeret útján. Én végig mellett leszek és támogatlak ezen az úton.

Kérdésekkel segítek új lehetőségeket, új irányokat felfedezni. Aktiválni a benned rejlő képességeket, melyek segítségével megvalósíthatod céljaidat.

A life coaching nem tanácsadás és nem terápia! A folyamat során a jelenből indulunk ki és a jövő felé haladunk, a célokra és a megoldásokra fókuszálunk.

lifesupport
lifecompass

A life coaching egy folyamat, melynek során együtt feltérképezzük a jelenlegi nehézségedet, elakadásodat az életben. Megvizsgáljuk közösen a lehetőségeidet és kidolgozzuk a megvalósításhoz szükséges lépéseket.

A beszélgetések során érzésekkel és gondolatokkal dolgozunk, hiszen cselekedeteinket legtöbbször érzelmeink irányítják. Értő figyelemmel és kérdésekkel segítjük partnerünket, hogy más szemszögből is rálásson elakadására.

A valódi változáshoz és a fejlődéshez elengedhetetlen, hogy saját akaratunkból vegyünk részt a folyamatban.

Nyitottak legyünk a változásra és képesek legyünk meghozni a szükséges döntéseket. Cserébe egy megnyugatató biztonságos légkört biztosítok számodra, ahol teljes titoktartásban és ítélkezésektől mentesen beszélgethetünk.

lifemoment

„Korunk egyik legnagyobb problémája, hogy feláldozzuk az egészségünket, hogy pénzt keressünk. Majd feláldozzuk a pénzünket, hogy visszaszerezzük az egészségünket. Közben olyan izgatottak vagyunk a jövőnkkel kapcsolatban, hogy elfelejtjük élvezni a jelent.”

Szolgáltatásaim NEM egészségügyi tevékenységek! A hozzám fordulók lelkileg és mentálisan egészséges emberek. Módszereim nem alkalmasak pszichiátriai tünetek, súlyos pszichés betegségek, illetve bármilyen diagnosztizált pszichiátriai betegség kezelésére. Semmilyen formában nem helyettesíti az orvosi és/vagy pszichoterápiás kezelést.  Kizárólag további támogatást szolgálhatnak. Munkám során nem diagnosztizálok és nem alkalmazok semmilyen gyógyszert.