Miben segíthet a life coaching?

Párkapcsolat

Életünkben az emberi kapcsolataink játsszák a legfontosabb szerepet, ez tesz minket boldoggá vagy boldogtalanná a mindennapokban. A munka – magánélet egyensúlya könnyen eltolódhat az egyik irányba. Én abban leszek a segítségedre, hogy megtaláld mindazt, ami igazán fontos számodra és hogyan éld meg boldogabban a kapcsolataidat.

Karrier

Úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden? Szeretnéd megtalálni a hozzád illő hivatást? Feljebb akarsz jutni a ranglétrán? Gondolkozol a váltásban, de tele vagy félelmekkel, kérdésekkel? Szeretnéd megvalósítani önmagad?

Ha szeretnéd tovább lendíteni a karriered, akkor találkozzunk és nézzük meg milyen lehetőségeid vannak!

Család

Alapvető emberi szükségletünk, hogy érezzük tartozunk valahová. Hogy vannak, akiknek fontosak vagyunk, akikhez fordulhatunk, ha baj van.
Tedd jobbá a kapcsolatod a szüleiddel, testvéreddel, kezeld jól az otthoni konfliktusokat. Ezek a kapcsolatok nem alakulnak ki maguktól, ezekért tennünk kell, szánnunk kell rá időt és energiát.

Életmód

Alakíts ki új szokásokat, keressük meg együtt mi az, ami feltölt téged energiával. Küzdd le a hátráltató tulajdonságokat, játsszuk ki azokat a tényezőket, amelyek visszahúznak. Nézzünk rá hogyan léphetsz rá az egészséges életmód útjára.

Önbizalom

Gyakran érzed magad “kevésnek”, és folyamatos önbizalomhiánytól szenvedve próbálod túlélni a mindennapokat? Az önbizalomhiány negatív hatással van a döntéseidre, a kapcsolataidra, az egész életminőségedre. A coaching segít felfedezni az erősségeidet, az értékeidet, melyre támaszkodva önmagadban megerősödsz.

Jövőkép

Az életünkben előfordulhatnak olyan szakmai vagy magánéleti változások, amely során úgy érezzük elveszítettük a stabilitást. Nem látjuk a fényt az alagút végén, nem tudjuk merre tovább. Stabil jövőkép hiányában bizonytalansággal, félelemmel, rosszabb esetben szorongással tölt el jövő.

Stressz és konfliktus

Felgyorsult világunk sajnos új játékszabályok szerint működik. Az információs társadalom természetes velejárója a stressz, és a konfliktus. Egyik sem kerülhető el, de a coaching segítségével megtalálhatjuk a módját hogyan kezeljük és semlegesítsük hatékonyan ezeket az ártó hatásokat. Megteremtve ezzel a kiegyensúlyozott és harmonikus élet lehetőségét.

Időgazdálkodás

Az idő a legdrágább kincsünk, érdemes megbecsülni, jobban menedzselni. Ha úgy érzed nincs elegendő időd a családra és önmagadra, ha kiesik a kezedből az irányítás ne halogasd tovább. A coaching segítségedre lehet a rendelkezésedre álló idő hatékony beosztásában, az idő okozta stressz kezelésében, és a hatékony életszervezésben.