Skip to content

Hogyan tovább az iskolai évek után?

 

Ha szeretnéd, hogy a gyereked megtalálja a helyét az életben, hogy bátran tudjon kommunikálni, hogy tudatosabb legyen.

Hogy felszínre kerüljenek a vele született képességek és azok az erősségek, melyeket a megfelelő pályán tud kamatoztatni.

Hogy az önismeret útján közösen felfedezzük azokat a területek, amelyekben ki tud teljesedni és igazán otthon érezheti magát.

Akkor gyertek el az ÉLETRENEVELDE Nyílt napjának egyikére, és ismerjetek meg bennünket mentorokat, és az ÉLETRENEVELDE programját.

 

Egy furfangos, játékos név, vajon mi rejtőzik a szavak mögött?

Valamikor pár évvel ezelőtt fogalmazódott meg Vikiben az a gondolat, hogy mennyi olyan tudás, tehetség, ismeret van az életben, amit az oktatási rendszerünk szerkezete miatt az iskolai keretek között sajnos egy fiatal sem kap meg.

Hiába a megváltozott életritmus és ma már az online oktatás, még mindig az a számonkérések alapja, hogy különböző események évszámait kell fejben tartani ahelyett, hogy hatékonyan tudná kezelni a fiatalabb generáció a stresszt, az élet adta helyzeteket, az emberi kapcsolatokat akár az iskolában, vagy később a mindennapokban.

Erre is szeretne az ÉLETRENEVELDE megoldást kínálni kurzusokkal, programokkal, táborral, eseményekkel és műhelyfoglalkozásokkal, ahol olyan tudásokra és jártasságra tehetnek szert a középiskolások és a fiatalok tagjai, amik valóban használható gyakorlati ismereteket adnak, és segítenek eligazodni az élet útvesztőiben, a döntés hozásban, és olyan látásmód szerint élni, ahol az új helyzetektől nem megijedni kell, hanem lehetőséget látni bennük a fejlődésre.

Magyar Gergő

Sziasztok! Magyar Gergő vagyok terep és ultrafutó.

Biotech USA 2020 sportteljesítmény kategória győztese. Az egészség és az életerő megszállottja.

Hiszek a csodálatos és felejthetetlen élményekben, a lélekemelő emberi kapcsolatokban. Hiszek abban, hogy mozgásra születtünk és szervezetünk tökéletes harmóniában áll a természettel. De legfőképp hiszek egy ősenergiával teli minőségi életben!

Ez most a 21. században is kivétel nélkül mindenki számára elérhető! Számodra is!

Malancsin Viktória

11 éve foglalkozom a tudatosság, és az önismeret témakörével.

Szakmaiságokat Karrier Tanácsadó- és Tréner képzéssel kezdtem, mely pályaválasztási tanácsadásban és karriertervezésben nyújtott segítséget a főiskolai/egyetemi képzésben résztvevők számára. Szakmaiságomat 2014-ben az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) módszerével mélyítettem el, és indult el a saját mély önismereti munkám.

Nagy büszkeséggel tölt el az egy éves önkéntes tréneri munkám, mely során középiskolás fiatalokkal dolgozhattam együtt készségeik fejlesztésében, önismeretük növelésében, és terveik, elképzeléseik megalapozásában. Ma már azt mondhatom, hogy a szakma által tanulható tudás mellett, az egyéni tapasztalatom is kimagasló a szakterületen.

Szabó Erik

Küldetésem: feléleszteni a fiatalokban a bátorságot a nyilvános beszéd segítségével.

Kétszeres TEDx-előadó vagyok. Beszéltem már 5 és 1300 ember előtt is, mindkét esetben ugyanarra a mágikus tapasztalatra leltem: a jelenlétre, amelyet szeretnék minden foglalkozásomon megteremteni.

Hiszek a retorika erejében, a szavak varázslatában és a nyilvános beszédben, amely által lehetőség van a bátor önkifejezésre minden korosztálynak.Több mint 10 éve foglalkozom fiatalokkal, kezdetben edzőként, majd pedagógusként és trénerként.

Könyvem: Bátrak, akik mernek.

Interjú a mentorokkal

Küldetésünk

Támogatjuk a fiatalokat egy egészséges lelkű, önbizalommal teli, boldog élet megélésére, melyben merik megmutatni, kimondani, és felvállalni önmagukat.

Célunk

Célunk létrehozni egy olyan közösséget, ahol lehet őszintének lenni, ahol lehet véleményed, ahol gondolkodhatsz, ahol buzdítunk, bátorítunk, és bíztatunk, ahol élmény alapúan tanulunk.

Megtanítjuk a fiatalokat a lelkükre, az egyetlen igaz, és tiszta belső iránytűre figyelni és hallgatni, megtanítjuk őket szeretni, tisztelni és becsülni, hogy a szeretet bennük feltétlen legyen, hogy elhiggyék, amit éreznek és amit nem látnak, és képessé tesszük őket visszatalálni önmagukhoz.

Összeállt 3 fiatal egy szebb jövőt építve.

Ez lehetne akár egy film kezdő mondata is, de ez sokkal több annál, mert mindez valóságos.

3 fiatal, Viki, Erik, és Gergő álmodott egy nagyot. Mivel mindhárman fontosnak tartjuk a felnövekvő generáció jövőjét, életre hívtunk egy fiataloknak szóló különleges programot.

Tudatosság, Pályaválasztás, Önismeret, Bátorság, Közösség, Életmód, Élmények, ez csak néhány kulcsszó abból, amit ez a program nyújt….

Rólunk mondták

„MEGTANULTAM LEGYŐZNI A FÉLELMEIMET AKÁR EGY FELELÉSNÉL VAGY EGY FELELÉS ELŐTT.”

„TUDJAK NEMET MONDANI, HA VALAMIT NEM SZERETNÉK MEGCSINÁLNI.”

„KAPTAM MOTIVÁCIÓT A SPORT FELÉ ÉS MÁR BÁRMIT NAGYOBB KEDVVEL ÁLLOK NEKI TENNI, MINT AZELŐTT.”

Életrenevelde