2020 legnagyobb átalakulói között

Pályázat

Alapvetően nem vagyok az a típus aki nyereményjátékra vagy pályázati felhívásokra jelentkezik. Életemben egyszer nyertem még gyerekkoromban egy éves előfizetést a BorsodChem kamionos újságra, amire egyébként a szüleim pályáztak az én rajzommal. Akkoriban szerettem rajzolni mindenfélét és így akadt a kezükbe egy kamionos alkotásom. Nyolc éves voltam.

Most pedig az én kezembe és látókörömbe akadt egy felhívás a 2020 legnagyobb átalakulójáról. Első olvasatra át is siklottam rajta, hiszen az átalakulás kicsit megtévesztő lehet. Elsősorban olyan sikerek jutnak eszébe az embernek mint a fogyás, alakformálás és az izomtömeg növelés. Ezt erősíti még az is, hogy a pályázatot a magyar táplálék-kiegészítő ipar óriása, a BioTechUSA hirdette meg.

Aki persze jobban ismeri a céget tudja, hogy évek óta forgalmaz állóképességi sportokra fejlesztett termékeket, melyeket személy szerint is nagyon kedvelek és használok.

Novák Zalánnal a BiotechUSA díjátadón

2020 legnagyobb átalakulói

Sportteljesítmény

Ezért nem is lapoztam tovább és tünde szemem azonnal felfigyelt valamire a sorok között. Egy kulcsszóra, ami olyan reakciót indított el bennem, mint a rakétakilövés. Ez a kulcsszó pedig nem más, mint a sportteljesítmény.

Igen! Ez már én vagyok, és ebben tényleg egy átalakuláson mentem keresztül. Persze nem egyik napról a másikra, nem is néhány hónap leforgása alatt. Ehhez az átalakuláshoz évek kellettek, sok-sok munka mentálisan és fizikálisan egyaránt.

Jelentkezés

Az átalakulás talán éppen 2020-ban érte el a csúcspontját. A befektetett energia, az évek alatt egyre növekvő terhelés és fejlődés eljuttatott arra a szintre, hogy egy olyan kihívás elé állítsam magam, amiről 10 évvel ezelőtt még csak álmodni sem mertem volna. Ennek a kihívásnak a teljesítése pedig elég bátorságot adott nekem ahhoz, hogy jelentkezzem a 2020 legnagyobb átalakulója címre. Úgy éreztem ezzel a történettel felvehetem a versenyt a többi pályázóval.

Hogy mi volt ez a kihívás, amit sikerült teljesítenem? Erről részletesen olvashatsz itt.

BiotechUsa díjátadón a zsűritagokkal

Ezúton nagy örömmel értesítünk, hogy

SPORTTELJESÍTMÉNY kategóriában Te lettél a 2020 legnagyobb átalakulója játékunk GYŐZTESE, ahol több mint 600 inspiráló történetet kaptunk!

Így sikerült feldobni a hétfő délelőttöm. Nem tudom ki, hogy van vele, ha egy ilyen levelet kapna, de nekem meg kellett győződnöm, hogy tényleg én vagyok a győztes. És mivel egyébként is kellett egy visszajelzést adnom, hogy részt tudok e venni a díjátadón, ezért rögtön felhívtam Kardos Imolát, akitől az emailt kaptam. Jót nevettünk a kishitűségemen és azon is, hogy nem én voltam az egyetlen, aki ezzel kapcsolatban felhívta.

Biotech győztesek

2020 legnagyobb átalakulói

Bármire képesek lehetünk

A díjátadón ott akartam lenni és együtt örülni a többi kiválasztottal. Megismerni a történetüket és megismerni a zsűritagokat. Részesülni abból a pozitív energiából, ami ilyenkor fel tud szabadulni. Az eseményre március 5.-én pénteken került sor Budapesten a BioTechUSA székházában. Nagy izgalommal érkeztem, kattogott az agyam, milyen lesz majd ott ülni és mesélni magamról, az átalakulásomról. Át tudom e adni azt az üzenetet ami vagyok és amit képviselek. Hogy mennyire fontos a mozgás és a természet közelsége az embernek, mint élőlénynek. Megmutatni, hogy bármire képesek lehetünk és bármilyen akadályt le tudunk küzdeni, ha igazán hiszünk magunkban.

Biotech díjátadó

2020 legnagyobb átalakulói

Akaraterő, kitartás, céltudatosság, motiváció, küzdelem, tudatosság, pozitív jövőkép. Ezek a kulcsszavak jellemzik mindazokat, akik velem együtt részesei lehettek a BioTechUSA díjátadóján. Inspiráló és mélyen megindító történeket hallhattam a többi résztvevőtől. Egytől egyig kiváló emberek, akiknek példájuk fáklyafényként világíthatja be az utat mások előtt. Nincs az a helyzet, állapot ahonnan ne lehetne felállni!

A többi sikertörténetről részletesen olvashatsz itt. Valamint megnézheted a díjátadóról készült videót is.

2020 legnagyobb átalakulói

Ha tetszett a cikk kérlek látogass el a facebook oldalamra és nyomj egy lájkot. Így nem maradsz le a legújabb kalandokról. https://www.facebook.com/belifesome/

Út egy minőségi élethez

Olvastad már?

Megjelent a legújabb kiskönyvem!

Hasznos gondolatokkal és útmutatással egy minőségi élethez.

Kattints a képre és vidd el ingyen most!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 hozzászólás “2020 legnagyobb átalakulói között”